vineri, 6 noiembrie 2009

eu am uitat...

2 comentarii:

  1. In primul rand mersi pentru "roman". Extrem de util! :)
    Stii ce ma tenteaza pe mine de vreo trei zile incoace? Peeling chimic. am vazut la emisiunea frumusete pe muchie de cutit de fapt pe net am urmarit cateva videos si am vazut cum i-a facut unei tipe blue peel si dupa avea o fata de nerecunoscut.
    La salon ai incercat vreun tratament? Si salonul ma tenteaza din pacate bugetul limitat.
    Cat despre retin a face parte din marile mele sperante desi niciodata nu ma pot decide cand sa il folosesc avand in vedere ca sunt constienta ca exista acea perioada in care se inrautateste tenul ca sa nu mai zic de acea exfoliere...oarecum mi-e frica.
    plus ca eu nu m-as putea abtine sa trag de cojite si presupun ca foarte rau fac daca dedesubt piele ea cruda cum spui tu, as agresa tare rau tenul...si stiu ca ma abtin cu greu. Deci deocamdata stau deoparte de acest retin a.
    Cat despre peeling chimic m-am interesat costa 400 lei deci mult -dar nu imposibil- insa perioada de vindecare cica vreo doua saptamani....nu pot sa lipsesc atat de la facultate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti astept inaugurarea blogului de beauty draga Ramona J! Sunt sigura ca ai multe de spus iar daca nu ai chef/timp macar scrie un articol in care sa spui ce anume ti-a placut si ce nu. :)
    Cat despre peeling, nici eu nu am bani nici eu nu lucrez. :) Inca. Nu am nici eu prea multi bani...si mai nou am de tratat niste chestiuni stomatologice care costa mult...si nu imi permit sa mai dau banii pe altceva ca daca nu le-as fi avut poate ca mi-as fi facut un peeling. Oricum o sa imi fac in termen de un an asa.
    Sper.
    Mi-e teama sa incerc Retin a desi am citit multe lucruri bune despre el. Tu ce zici? Sa il incerc?

    RăspundețiȘtergere